uddrag fra døgnrapporten fra mandag den 8. juli 2019

FLERE STEDER I KREDSEN: Tricktyveri

Politiet har på det seneste set en række episoder, hvor borgere er blevet udsat for tricktyverier. F.eks. fik en 22-årig mand fra København lørdag klokken 02.30 stjålet en jakke ved Marielyst Strandvej, mens han forsøgte at svare en mand, der spurgte om vej. Fredag gik det ud over en ekspedient i en butik i Nykøbing Falster, hvor det lykkedes en mand at stjæle en mobiltelefon, mens en anden sørgede for at distrahere ekspedienten imens. Politiet opfordrer derfor til ekstra opmærksomhed.

 

SLAGELSE: Motorcykel beslaglagt

Politiet standsede mandag klokken 10.40 en 53-årig mand fra Slagelse, da han kom kørende på en motorcykel på Torvegade, selvom han havde fået frakendt sit kørekort. Motorcyklen var desuden ikke forsikret. Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret og uden forsikring, og da det ikke var første gang, at det var sket, blev motorcyklen også beslaglagt.

 

STEGE: Hæk antændt med ukrudtsbrænder

En 58-årig mand fra Stege kom galt afsted med en ukrudtsbrænder mandag klokken 11.02. Her fik han ikke kun brændt ukrudtet af, men også sat ild til en større hæk. Heldigvis blev ilden hurtigt slukket og ingen kom til skade. Politiet opfordrer til, at man er særdeles varsom ved brug af ukrudtsbrændere.

 

NÆSTVED: Butikstyve anholdt

En medarbejder i Næstved Storcenter bemærkede mandag klokken 17.55 to mænd, der havde gemt en taske under en jakke. Politiet blev tilkaldt og det viste sig, at tasken indeholdt tøj, der var fjernet fra flere forskellige butikker i centeret. De to mænd blev derfor anholdt klokken 17.55, sigtet for butikstyveri, og deres bil blev beslaglagt. De var begge fra udlandet og begge 47 år.

 

RØDBY: Ulovlig knallert

En patrulje bemærkede mandag klokken 20.15 en ung fyr, der kom kørende på en knallert på Vestergade. Det viste sig at være en 14-årig dreng fra Rødby, der i første omgang ikke ønskede at standse. Han havde ikke kørekort til knallerten og knallerten var desuden ulovlig. Både den 14-årige fører og knallertens ejer, som også var en 14-årig dreng fra Rødby, blev afhørt, og de sociale myndigheder blev kontaktet.

 

VORDINGBORG: Slag i ansigtet

En 42-årig mand fra Vordingborg blev mandag klokken 21.35 siget for vold, efter at han ved en koncert i forbindelse med Vordingborg Festuge havde slået en 16-årig mand, der også var fra Vordingborg, i ansigtet. Den 16-årige dansede ved scenen og havde i den forbindelse fået skubbet til den 42-årige.

 

SLAGELSE: Taget morgen og aften for narkokørsel

En 23-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 5.35 standset af politiet i en rutinekontrol på Sdr. Stationsvej i Slagelse. En narkometertest gav imidlertid udslag for cannabis, og derfor blev den 23-årige anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand. Optrinet gentog sig senere på dagen, for klokken 18.30 blev den 23-årige standset af politiet igen. Denne gang på Mariendals Alle, og da narkometeret gav stadig udslag for cannabis, blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand for anden gang den dag.

 

NYKØBING: Larm på Nr. Boulevard ved Evigheden

Politiet var mandag aften ved området Evigheden på Nr. Boulevard i Nykøbing, hvor der var larm fra nogle personer, der var på stedet. For at få ro på stedet, måtte betjentene klokken 22.05 anholde en 16-årig fyr fra Nykøbing. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og mens anholdelsen stod på, var en anden af de tilstedeværende provokerende, og da han ikke ville rette sig efter politiet, blev han også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 17-årig fyr fra Idestrup, som viste sig at have 0,26 gram hash på sig. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De blev begge løsladt igen efter en kort afhøring.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Engpibervej Hus Søndag klokken 17.00 – mandag klokken 7.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rødby Brandstrupvej Hus Søndag klokken 14.15-16.00 Smykker i form af tre fingerringe
Rønnede Eskilstrupvej Hus Søndag klokken 6.00 – mandag klokken 20.00 Smykker, et ur af mærket Garmin og kontanter
Slagelse Dannevirkevej Lejlighed Lørdag klokken 20.00 – søndag klokken 2.00 iPad
Søllested Egevej Hus Lørdag klokken 17.00 – tirsdag klokken 6.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Søllested Stormgade Hus På et tidspunkt op til mandag klokken 11.25 Kamera af mærket Canon, hvid iPhone 5s, smykker og medicin

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

By Vej Tidspunkt
Vordingborg Mandag klokken 16.30-22.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, og der blev afsløret en narkobilist og en spirituspåvirket knallertkører

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 5.45-10.00 ATK 1051 6 50 km/t 66 km/t
Rønnede Faxevej, Kongsted Mandag klokken 18.00-20.30 ATK 201 28 60 km/t 115 km/t Seks klip og en betinget frakendelse
Slagelse Vestmotorvejen Mandag klokken 15.45-19.45 ATK 3789 22 130 km/t 159 km/t
Tureby Vordingborgvej Mandag klokken 14.45-17.50 ATK – bestil en betjent 365 35 70 km/t 104 km/t Et klip

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Ringstedgade Mandag klokken 16.55 25-årig mand fra Ringsted Narkokørsel
Slagelse Sdr. Stationsvej og Mariendals Alle Mandag klokken 5.35 og igen klokken 18.30 23-årig mand fra Slagelse Narkokørsel
Vordingborg Elmealle Mandag klokken 16.45 56-årig mand fra Vordingborg Sprituskørsel
Vordingborg Marienbergvej Mandag klokken 19.20 36-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *