Tusindvis af gymnasieelever fester i Dyrehaven fredag

August måned byder på skolestart på landets gymnasier, og med skolestart følger en masse arrangementer, der skal ryste de nye elever sammen. Et af de arrangementer foregår i Ulvedalene i Dyrehaven fredag.

Fredag den 14. august møder forventeligt tusindvis af gymnasieelever op til fest i Ulvedalene i Dyrehaven i anledning af, at en ny årgang elever starter på gymnasierne. Med til arrangementet er også Nordsjællands Politi, der sammen med kommunernes gadeteams, Natteravnene og Naturstyrelsen skal bidrage til, at festen forløber trygt.

Dagen efter festen møder flere hold elever fra diverse gymnasier igen op i Ulvedalene for at rydde op med hjælp og vejledning fra Naturstyrelsen, og eleverne får i den forbindelse ros for deres opførsel og oprydning til festen i 2014:

– Hvis arrangementet forløber ligesom sidste år, er vi tilfredse. Eleverne var i det store hele gode til at følge vores anvisninger og Naturstyrelsens regler om ikke at grille, ikke at medbringe glasflasker og musikanlæg, samt ikke at opsætte pavilloner, siger politikommissær Erik Skriver fra Nordsjællands Politi.

I beskrivelsen af arrangementet på Facebook lyder det, at festlighederne går i gang kl. 12 og slutter ved mørkets frembrud.

Politi Døgnrapporter: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *