Det var den savnede Hanne König, der lørdag blev fundet ved Kær Mølle ved Kolding.

Efter en obduktion og andre undersøgelser kan Sydøstjyllands Politi i dag tirsdag slå fast, at det var liget af den 50 årige Hanne Kønig, der lørdag blev fundet liggende i naturen ved Kær Mølle. Politiets undersøgelser har også fastlagt, at der ikke er tale om en forbrydelse.

Sydøstjyllands politi modtog lørdag ca. kl. 13 en henvendelse fra en borger, der havde fundet, hvad den pågældende antog var et dødt menneske, liggende i et krat ved Kær Mølle syd for Sjølund ved Kolding. Der blev lørdag eftermiddag og aften som følge af fundet foretaget omfattende undersøgelser på stedet med bistand fra blandt andet Retsmedicinsk Institut. 

Hanne Kønig har været savnet siden den 26. september 2013, hvor hun forlod sit hjem ved Sjølund. Der blev i den forbindelse iværksat en massiv eftersøgning med hunde, helikopter, dykkere og med assistance fra såvel Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen. Desuden deltog flere borgere fra området også i eftersøgningen.

Efter aftale med pårørende vil politiet rent undtagelsesvis oplyse, at undersøgelserne har fastlagt, at Hanne Kønig begik selvmord.

Politi Døgnrapporter: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *